فیلتر شکلات VIBROVAGLIO VIBROVAGLIO Chocolate Sieve این دستگاه که آخرین قطعه از طیف وسیعی ازخطوط تولید شکلات Selmi Bean to Bar است ، عملکرد دستگاه بدین گونه است که محصول نهایی شکلات را به وسیله ویبره زدن از خود عبور میدهد تا محصول شکلات نهایی بدون کوچکترین ناخالصی...
دستگاه کُنچ شکلات Conca 200-400 CONCA 200-400 Chocolate Conching دستگاه کنچ شکلات CONCA 200-400 بسیار کارآمد عمل کنچینگ شکلات یکی از عناصر اساسی برای تکمیل فرآیند تبدیل شکلات به حساب می آید که با این عمل اسیدیته منفی و رطوبت باقی مانده به طور چشمگیری از بین میرود و...
دستگاه کُنچ شکلات Conca 60 CONCA 60 Chocolate Conching دستگاه کنچ شکلات CONCA 60 شرکت Selmi بسیار کارآمد عمل کنچینگ شکلات یکی از عناصر اساسی برای تکمیل فرآیند تبدیل شکلات به حساب می آید که با این عمل اسیدیته منفی و رطوبت باقی مانده به طور چشمگیری از بین میرود ،...
دستگاه آسیاب دانه کاکائو گریندر GRINDER Mill For Cocoa Mass Creation دستگاه GRINDER جهت آسیاب و خردکردن دانه کاکائو و تولید کاکائو مَس (خمیر کاکائو) سومین جزء Selmi Bean to Bar این دستگاه وظیفه خاصی دارد که کاکائو نیبز را به ذراتی با اندازه بین 200 تا 250 میکرون خرد...
دستگاه پوستگیر خردکن دانه کاکائو Winnower Roasted Cocoa Beans Crusher دستگاه Winnower را می توان جزء دوم خط تولید شکلات بین تو بار شرکت سلمی به حساب آورد. عملکرد این دستگاه اینگونه است که دانه های کاکائو که قبلا رست شدهاند به این دستگاه منتقل کرده و به اندازه های...