Search
Generic filters

 فیلتر شکلات VIBROVAGLIO

 VIBROVAGLIO Chocolate Sieve

  • این دستگاه که آخرین قطعه از طیف وسیعی ازخطوط تولید شکلات Selmi Bean to Bar است ، عملکرد دستگاه بدین گونه است که محصول نهایی شکلات را به وسیله ویبره زدن از خود عبور میدهد تا محصول شکلات نهایی بدون کوچکترین ناخالصی تهیه گردد
  • این فرآیند هر نوع فیبر و مواد و اجسام خارجی را به منظور اطمینان و بدست آوردن یک محصول نهایی ایده‌آل تا 16 میکرون حذف میکند
  • پایداری بهینه دستگاه و بهبود عملکرد دستگاه به لطف افزایش سطح الک و شدت ارتعاش قابل کنترل
  • قیف بارگیری به راحتی قابل جدا شدن و شستشو است.
  • اندازه جمع و جور
  • غربال و فیلتر کردن اتوماتیک نهایی با هدف فیلتر کردن ناخالصی های ایجاد شده در طول زمان تولید شکلات بین تو بار

مشخصات:
مشخصات الکتریکی: 400 ولت سه فاز 50 هرتز
قدرت مورد نیاز: 0،18 کیلو وات – 0،61 آمپر
میزان تولید ساعتی: 50-60 کیلوگرم
قطر الک: 390 میلی متر

11 + 2 =