Search
Generic filters

EX: سیستم انحصاری شرکت SELMI که امکان خارج کردن اسکرو پمپ ارشمیدسی را فراهم نموده تا در مواقع تعویض و جایگزینی انواع شکلات‌ها به راحتی و خیلی سریع و آسان دستگاه را تمیز و آماده کرد 
یک تکنولوژی ابتکاری برای شکلات‌سازهای حرفه‌ای

دستگاه تمپرینگ مداوم شکلات

Top EX Tempering Machine

  • ذوب سریع و تمپرینگ شکلات
  • میانگین تولید ساعتی: 200 کیلوگرم در ساعت
  • ظرفیت مخزن: 60 کیلوگرم
  • میز ویبره گرم با ولتاژ پایین
  • تمیز کردن آسان دستگاه
  • پدال ولمتریک حجمی جهت کنترل میزان جریان شکلات
  • در شرایطی که به پردازش خاصی جهت حفظ یک تمپرینگ ایده‌آل مورد نیاز است ، این دستگاه قادر است تبلور را حتی در دمای بسیار پایین تر از حد معمول حفظ نماید
  • سیستم خنک کننده مدار بسته
  • امکان ریختن دانه‌های ریز فندق، پسته و … ، کاکائو نیب و یا هر محصول دیگر جهت عطر و طعم بیشتر

مشخصات:
اندازه جمع و جور
ایده‌آل برای کارخانه‌های کوچک، کارگاه‌های بزرگ شکلات سازی
مجهز به سیستم تمپرینگ صنعتی
در مدت 15 دقیقه 60 کیلو شکلات تمپرشده را آماده می کند.
با مفاهیم جدید طراحی و ساخت ، منجر به مصرف انرژی کمتری می شود.
امکان خارج کردن اسکرو پمپ برای شستشوی سریع فضای داخلی دستگاه
امکان تغییر به تک فاز 220 ولت
امکان تغییر به سه فاز 220 ولت – 50/60 هرتز
میز ویبره گرم 220 ولت 24 ولت
لوازم جانبی قابل اتصال: دستگاه های روکش RS200/RS200L/RS250 ، صفحه تزریق شکلات ، باند روکش ترافل ، تونل انجماد 300/400 و تونل انجماد 200/250 ، دستگاه فیدر قالب 175 ، خط شکلات قالبی 275 ، دستگاه ترافل اتوماتیک

7 + 7 =