Search
Generic filters

 دستگاه روستر دانه کاکائو، خشکبار، قهوه مدل 102

 ROASTER 102 Roaster for cocoa beans, nuts and coffee

  • ماشین آلات و تجهیزات تفت و برشته کردن: کنترل کامل فرایند در دستان شما
    سیستم VERTIFLOW® SYSTEM – دارای حق ثبت اختراع انحصاری
  • دستگاه روستر Roaster Centodue از یک سیستم سایکلون هوای اصلی (انحصاری vertiflow®) استفاده می کند که بسیار متنوع است و همچنین می تواند برای برشته و تفت دادن انواع دانه کاکائو، فندق ، بادام ، پسته و غیره استفاده شود.
  • این دستگاه دارای تعدادی برنامه است که دمای گرمایش هوای مورد استفاده برای برشته شدن را از طریق پروب، در قلب دستگاه کنترل می کند که زمان درست پخت ، زمان سردکردن و آماده کردن نهایی محصول را مشخص می کند.
  • برنامه ها را می توان شخصی سازی کرد تا درجه مورد نظر و زمان برشته شدن را طبق سلیقه مشتری بدست آید.
  • روستینگ با استفاده از سیستم هوای منحصر به فرد  Vertiflow®.
  • مخزن تهویه خارجی برای خنک کننده محصول.
    (برای 2.5 کیلوگرم محصول کمتر از 3 دقیقه زمان لازم است)
  • سینی جمع آوری کننده پوست (قابل استخراج)
  • سیستم خنک کننده
  • صفحه نمایش لمسی

مشخصات:
مشخصات الکتریکی: 400 ولت سه فاز – 50 هرتز
قدرت مورد نیاز: 15 کیلو وات – 16 آمپر
حداکثر ظرفیت پخت: 2 کیلوگرم
زمان تفت دادن:
12-15 دقیقه برای قهوه
5-7 دقیقه برای آجیل
20-40 دقیقه برای دانه های کاکائو

14 + 9 =