Search
Generic filters

دستگاه کُنچ شکلات Conca 60

 CONCA 60 Chocolate Conching 

  • دستگاه کنچ شکلات CONCA 60 شرکت Selmi بسیار کارآمد
  • عمل کنچینگ شکلات یکی از عناصر اساسی برای تکمیل فرآیند تبدیل شکلات به حساب می آید که با این عمل اسیدیته منفی و رطوبت باقی مانده به طور چشمگیری از بین میرود ، بنابراین کیفیت محصول نهایی شکلات را بسیار بالا و به حداکثر می رساند.
  • میکسری که در دستگاه و مرکز مخزن گرم قرار دارد ، وظیفه دارد شکلات را به طور مداوم مخلوط کرده و آن را اکسیژن رسانی کند، تا در یک چرخه کاری 8 تا 12 ساعته، یک مخلوط همگن و بی عیب و نقص به دست آورد.
  • برنامه پردازش دستگاه می تواند توسط اپراتور بصورت اختصاصی اداره شود. صفحه نمایش لمسی جلوی دستگاه، دارای چهار دسته مجزا است :
    مدت زمان ، درجه دما ، شدت امولسیون و اکسیژن رسانی از طریق جریان هوای متغییر
  • از ویژگی های این دستگاه اندازه جمع و جور و فشرده آن میباشد
  • ایده آل برای کارگاه های متوسط تا بزرگ و شکلات سازی ها
  • میکسر اختصاصی برای هموژنیزه و یکدست شدن کامل شکلات طراحی شده است.
  • اپراتور می تواند برنامه ها را بصورت اختصاصی برنامه‌ریزی نماید

مشخصات:
مشخصات الکتریکی: 220 ولت تک فاز 50 هرتز
قدرت مورد نیاز: 3.5 کیلو وات – 16 آمپر
ظرفیت مخزن: 60 کیلوگرم

2 + 15 =