عمل کنچینگ شکلات یکی از عناصر اساسی برای تکمیل فرآیند تبدیل شکلات به حساب می آید که با این عمل اسیدیته منفی و رطوبت باقی مانده به طور چشمگیری از بین میرود و باعث افزایش عطر و طعم خاص شکلات می شود، بنابراین کیفیت محصول نهایی شکلات بسیار بالا و به حداکثر می رسد.
میکسری که در دستگاه و مرکز مخزن گرم قرار دارد ، وظیفه دارد شکلات را به طور مداوم مخلوط کرده و آن را اکسیژن رسانی کند، تا در یک چرخه کاری 8 تا 12 ساعته، یک مخلوط همگن و بی عیب و نقص به دست آورد.
در مدل جدید دستگاه کنچ شکلات CONCA 200 و 400 تغییراتی در جهت بهبود سیستم میکسر شکلات به وجود آمده است. به لطف یک سیستم خلاقانه در چرخش میکسر، علاوه بر سیستم چرخش معمولی همزن، یک چرخش همزمان دوم و بصورت مداری نیز به آن اضافه شده است.
برنامه پردازش دستگاه می تواند توسط اپراتور بصورت اختصاصی اداره شود. صفحه نمایش لمسی جلوی دستگاه، دارای چهار دسته مجزا است : مدت زمان ، درجه دما ، شدت امولسیون و اکسیژن رسانی از طریق جریان هوای متغییر
از ویژگی های این دستگاه اندازه جمع و جور و فشرده آن میباشد
ایده آل برای کارخانه ها و کارگاه های متوسط تا بزرگ
میکسر اختصاصی برای هموژنیزه و یکدست شدن کامل شکلات طراحی شده است.
اپراتور می تواند برنامه ها را بصورت اختصاصی برنامهریزی نماید