Search
Generic filters

 خط اتوماتیک روستینگ قهوه-کارگاهی

 Automatic Line For Coffee Roasting – Workshop
COFFEELAB

  • COFFEELAB محصول جدید Selmi: نوآوری و فناوری را در رستینگ قهوه به ارمغان می آورد – محبوب ترین و مصرفی ترین محصول در جهان.
    COFFEELAB با ساختار فولادی ضد زنگ با چرخ متحرک ، مجهز به چهار سیلوی بارگیری برای قهوه سبز و دستگاه Selmi ROASTER 102 به همراه یک سیستم حمل و نقل ویژه است که دارای آسانسور مخصوصی برای قرار دادن قهوه بو داده در چهار سیلوی ذخیره سازی است.
  • با استفاده از صفحه کنترل لمسی می توانید دستور العمل های ذخیره شده قبلی را انتخاب کنید: سپس هر سیلو مقدار محصول مورد نیاز برای ایجاد مخلوط قهوه خاص شما را توزیع می کند. سپس دانه ها به اتاق برشته شدن ROASTER 102 منتقل می شود.
  • رایحه هایی که در حین کار و برشته شدن همراه با تأثیر بصری COFFEELAB در حال فعالیت منتشر می شود ، تأثیر زیادی بر مشتریان می گذارد و درک مشتریان را از کیفیت و طراوت قهوه در کافی شاپ بالا می برد.
  • در صورت لزوم ، گرافیک روی COFFEELAB می تواند در صورت درخواست مشتری سفارشی شود.
  • روستینگ با استفاده از سیستم هوای منحصر به فرد  Vertiflow®.
  • منبع هوای فشرده – 120 لیتر در دقیقه مورد نیاز است.
  • حداکثر ظرفیت قیف بارگیری: 2 کیلوگرم
  • ظرفیت سیلو ذخیره سازی: هر کدام 20 لیتر
  • زمان برشته شدن قهوه: 13-16 دقیقه
  • مجموع برق مورد نیاز: 16 کیلو وات

2 + 11 =