Search
Generic filters

دستگاه دِمولدینگ قالبهای شکلات

Automatic Demoulder For Chocolate Moulds

  • این دستگاه جهت خارج کردن اتوماتیک شکلات از درون قالبهای شکلات طراحی شده است
    میزان خروجی دستگاه، در حدود 4 قالب در دقیقه میباشد.
    خارج کردن شکلات از قالب میتواند بصورت دستی انجام گردد ولی هنگامی که دستگاه دِمولدینگ اتوماتیک با تونل خنک کننده SPIDER ترکیب گردد، عملکرد و بهره وری بسیار بالایی به دست می آید. قالب ها به طور خودکار بر روی یک سطح سفت و سخت در خروجی تونل قرار می گیرند ، بنابراین از مداخله دستی اپراتور جلوگیری می شود.

مشخصات:
مشخصات الکتریکی: 230 ولت تک فاز – 50 هرتز
توان مورد نیاز: 1،5 کیلووات – 16 آمپر – 3 پل
دمای عملیاتی مطلوب: 20/25 درجه سانتیگراد ، حداکثر 32 درجه سانتیگراد
ابعاد: ارتفاع 1330 ، عرض 1900 ، طول 1100 میلیمتر

14 + 3 =